fbpx

HIEMT – иновативна терапия за оформяне на тялото

С напредването на технологиите в козметичния и естетичния свят, вече имаме възможността да се възползваме от все по-актуални процедури, с помощта на които да се избавим от несъвършенствата, да влезем бързо във форма и да се чувстваме добре в тялото си.

На пазара се предлага все по-актуална апаратура, съдържаща последно поколение технологии, с които можем да постигнем мечтаните резултати, и то без усилия и жертване на много свободно време от наша страна.

Днес ще Ви запознаем с уникалната технология HIEMT – какво представлява, какви проблеми третира и за кого е подходяща.

 

HIEMT (High intensity electromagnetic muscle trainer) е естетичен апарат, включващ технологията HIEMS (High intensity focused electromagnetic muscle stimulation). Използва се високоинтензивна електромагнитна технология, предизвикваща непрекъснато свиване и разширяване на мускулите по тялото, достигайки до 8 см дълбочина. По този начин се причиняват максимални мускулни контракции.

HIEMT за топене на мазнини и изграждане на мускули

Апаратът ни използва специални ръкохватки, които се поставят директно върху желаната за третиране зона. Най-честите състояния, които се третират са наличие на мазнини и/или отпусната кожа, наднормено тегло, отпуснати мускули, диастаза след бременност и раждане.

За 30-минутна тренировка се постигат до 50 000 мускулни контракции или 11 000 кегел упражнения при стягане на тазово дъно. Процедурата протича при пълното отсъствие на болка и е без нужда от възстановителен период.

При третиране на гореспоменатите състояния, зоните най-често са бедра, корем, седалище, бицепс, трицепс, прасци.

HIEMT за лечение на тазово дъно

При процедурите с HIEMT за третиране на тазовото дъно се използва специален медицински стол. Тук най-честите състояния, които се третират неоперативно, са стягане на тазово дъно, лечение на уринарна инконтиненция, затруднено уриниране или дефекация и генитален пролапс и свличане на органи. Може да се избира от 5 различни режима, в зависимост от индивидуалното състояние на клиента. По време на една сесия се постигат до 11 000 кегел упражнения.

Кой може да се възползва от HIEMT терапията?

HIEMT е подходяща терапия за мъже и жени, които желаят както да подобрят формата си, да редуцират натрупване на мазнини в дадени зони и да изградят мускулатура, така и при наличие на диастаза, уринарна инконтиненция, отпуснати мускули на тазовото дъно. Не се наблюдават странични ефекти от процедурата и можете спокойно да продължите с ежедневните си занимания след нея.

Какъв е протоколът на процедурите HIEMT?

За оптимални резултати е препоръчително да се извърши един цял курс от 4-6 процедури, в зависимост от индивидуалното Ви състояние. След консултация със специалист ще се изясни какъв е най-добрият протокол за Вас.

Има ли противопоказания при HIEMT?

Въпреки безопасността на технологията и липсата на болка и възстановителен период, процедури с HIEMT не се препоръчват при бременност и кърмене, онкологични заболявания, тазова инфекция, метални импланти и други.

Възползвайте се от високорезултатни HIEMT процедури във Valere Aesthetics! Свържете се с нашия екип за пълна информация и запазване на час.