Процедурата фибро плазма лифтинг е една от най-актуалните към днешна дата. С нея се постигат доказани резултати срещу процесите на стареене, зоните с отпусната кожа и други кожни несъвършенства като акне, стрии и пигментация. Това е ефективен метод за неоперативен лифтинг – стягане на кожата и подобряване на нейната еластичност.

За терапиите се използва плазма пен уред, който генерира плазма (плазмата е четвъртото агрегатно състояние наред с течно, твърдо и газообразно) и създава плазмен микроимпулс, генериращ малка електрическа дъга. Това поражда сублимация (твърдите вещества преминават директно в пари) на повърхностния слой на кожата и биостимулация на дермата.

В резултат на този процес, след заздравнителния период, новата кожа е подмладена и стегната.

Плазма пен процедура за млада и стегната кожа

Неоперативна блефаропластика

Едни от най-добрите резултати от процедури с плазма пен се постигат при третиране на зоната около очите – т. нар “увиснал клепач”. Тази техника е алтернатива на оперативната блефаропластика, при която се наблюдава бърз възстановителен процес, кожата около клепачите е повдигната, а бръчките и подпухналостта – изгладени.

Прилага се на горен и долен клепач, както и на зоната около очите. Методът е известен с високия си процент на ефективност и бърз възстановителен процес.

Фибро плазма лифтинг редуцира следните кожни несъвършенства:

Старчески петна и пигментация

Отпусната кожа

Бръчки около очите “пачи крак”

Бръчки около устата “баркод”

Торбички под очите

Белези и стрии

Акне и белези от акне

Други следи от стареене

Противопоказания за извършване на плазма пен процедура

Въпреки безопасността на използваната технология, фибро плазма лифтинг/ ноперативна блефаропластика не се препоръчва при:

Бременност и кърмене

Сърдечно-съдови проблеми

Наличие на метални импланти до третираната зона

Прием на антикоагуланти

Колко процедури са необходими?

След преминаването на първата оздравителна седмица, започва да се забелязва подобрение в третирания участък. Ефектът обикновено е видим към 10-тия ден след терапията и се разгръща в следващите 2 месеца. При нужда, може да се направи повторна процедура след 2 месеца.

Времетраене и грижа след процедурата

Процедурата трае от 20 до 90 минути, в зависимост от третираната зона. Нанася се локална упойка (крем). След терапията е възможно да има лек оток или зачервяване, които отшумяват до няколко дни. В третирания участък се появяват фини крусти (корички), които падат самостоятелно от 7 до 15 дни.

След плазма пен процедурата избягвайте излагането на слънце и солариуми за 7-8 седмици и нанасяйте слънцезащитна козметика с висок фактор. Нашите специалисти ще ви консултират на място как правилно да се грижите за кожата си по време на заздравителния процес.

Фибро плазма лифтинг/Неоперативна блефаропластика цена

*Процедурата се извършва върху зона от лицето или тялото.

Възможност за изплащане

Горен или долен клепач – 300 лв
Горен и долен клепач – 500 лв
Пачи крак – 200 лв
Гневна бръчка – 200 лв
Чело – 250 лв
Назолабиални бръчки – 200 лв
Контур на лицето + назолабиални бръчки – 300 лв
Горна или долна устна – 250 лв
Горна и долна устна – 400 лв
Шия/двойна брадичка – 300 лв
Корем – 400 лв
Стрии /бедра/ – 800 лв
Стрии /ръце/ – 600 лв

* При комбинация от две или повече зони, получавате 100 лв отстъпка от редовната цена.

Запази час

Запазете удобен час във Valerѐ Aesthetics и се възползвайте от висококачествен фибро плазма лифтинг/неоперативна блефаропластика в Пловдив!