Още от появата си, процедурата карбонов пилинг придоби сериозен интерес, поради голямата си ефективност в борбата с множество кожни състояния. Вече можете да се възползвате от тази козметична терапия и във Valerѐ Aesthetics.

Карбоновият пилинг или т. нар. “холивудски пилинг” е насочен към редуциране на повърхностни бръчки, акне, белези, пигментации, свива разширените пори и изравнява тена на кожата.

Само малка част от неговите предимства е, че ексфолира повърхностния слой на кожата, има противовъзпалителен ефект, намалява производството на себум /при състоянието акне и мазна кожа/ и стяга третираната зона. В резултат на това, кожата е почистена, озарена и подмладена.

Карбонов пилинг се препоръчва за:

Възстановяване на изтощена кожа
Фотоувредена кожа 
Неравномерен тен
Мазна кожа и разширени пори
Пигментни петна
Акне и белези от акне
Комедони (черни точки)
Изглаждане на фини линни и повърхностни бръчки
Хиперхидроза (обилно потене)

Как протича процедурата?

Терапията протича в два етапа. Първо се нанася карбонов гел на третираната зона, който прониква в порите и поглъща замърсяванията, омазняването и мъртвите клетки. След кратко изчакване, пастата се втвърдява и стартира вторият етап – обработка с Nd-YAG лазер, който разбива и премахва карбоновия слой от кожата, заедно с натрупаните замърсявания.

След процедурата  лазерен карбонов пилинг, синтезът на колаген и възобновителните процеси се засилват и кожата се чувства свежа, почистена в дълбочина и подмладена.

Противопоказания

Бременност и кърмене
При възпалителни процеси, акне, херпес, отворени рани в обработваната зона
Онкологични заболявания
Веднага след прилагане на химичен пилинг или лазер

Колко процедури са необходими?

Ефектът от холивудския пилинг е видим веднага след процедурата. В  зависимост от третирания проблем, препоръчваме да се извършват 3-4 процедури,  веднъж месечно. Нашите специалисти ще ви консултират на място, според индивидуалното ви състояние.

Времетраене и странични ефекти на карбонов пилинг. Мнения

Процедурата е безболезнена и трае от 30 до 60 минути, в зависимост от третираната зона. След терапията е възможно да има леко зачервявания, което отшумява бързо. Не се наблюдават други странични ефекти.

Тази ефективна терапия е предпочитана от все повече хора, които желаят да третират различни кожни несъвършенства и да изгладят фините бръчици по лицето си. Във Valerѐ Aesthetics не само, че ежедневно получаваме позитивни мнения за резултатите от карбоновия пилинг, но и сами виждаме положителния резултат.

Лазерен карбонов пилинг цена

Възможност за изплащане

Единични процедури

Цяло лице – 150 лв

Цяло лице + шия – 180 лв

Цяло лице, шия и деколте – 200 лв

Шия – 60 лв

Врат – 60 лв

Мишници /за лечение на хиперхидроза – обилно потене/ – 80 лв

Гръб – 180 лв.

Запази час

Промоционални пакети 4 бр. процедури

Цяло лице – 480 лв

Цяло лице + шия – 580 лв

Цяло лице, шия и деколте – 680 лв

Шия – 190 лв

Врат – 190 лв

Мишници /за лечение на хиперхидроза – обилно потене/ – 250 лв

Гръб – 480 лв.

Запази час

Запазете удобен час във Valerѐ Aesthetics и се възползвайте от висококачествен холивудски пилинг в Пловдив!