Представяме Ви BoyaSculpt – най-новата високотехнологична платформа за топене на мазнини, изграждане на мускулатура и стягане на кожата. Насладете се на бързи, безболезнени и високоефективни терапии от последно поколение в Valerѐ Aesthetics.

Какво представлява BoyaSculpt?

BoyaSculpt e иновативен мускулно-скулптуриращ и стягащ уред, който включва 3 доказано ефективни технологии – RF (радиочестотен лифтинг), EMS (електро-мускулна стимулация) и MDS (многопосочна стимулация). В зависимост от Вашите желания и поставени цели е възможно извършване на персонализирани терапии, изцяло съобразени с индивидуалното Ви състояние.

BoyaSculpt EMS

BoyaSculpt EMS работи с нискоенергийни биоелектрически импулси, предизвикващи максимални мускулни контракции. Усещането по време на процедурата е много сходно на мускулната стимулация, която се стимулира чрез различните физически упражнения. За 45-минутна сесия, BoyaSculpt EMS предизвиква 54 000 мускулни контракции, които са непосилни при едно стандартно физическо натоварване.

Терапиите с BoyaSculpt EMS могат да се персонализират според Вашето индивидуално състояние, текуща форма и желани резултати. С включената иновативна MDS технология (многопосочна стимулация), е възможно третиране до 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии, което прави процедурите по-бързи и максимално съобразени с Вашето свободно време.

Най-честите зони за третиране с BoyaSculpt EMS са бицепси, трицепси, корем и паласки, бедра, седалище.

BoyaSculpt EMS – Третиране в 3 оптимални режими, според индивидуалното състояние на всеки клиент:

  • Prep Mode (въвеждащ режим) – създава усукващи движения за затопляне, разтягане и подготовка на мускулите за постепенно приспособяване към мускулните контракции;
  • Tone Mode (тонизиращ режим) – стимулира и отпуска мускулите, което повишава силата и издръжливостта им;
  • Sculpt Mode (скулптуриращ режим) – предизвиква последователни и дълбоки контракции, стимулиращи мускулните влакна за изграждане на мускулна маса

Още след първата процедура се постига до 30% увеличаване на мускулната маса и по-тонизирано тяло.

BoyaSculpt RF

Процедурата BoyaSculpt RF е подходяща за Вас, в случай че имате наличие на отпусната кожа, мастни натрупвания, целулит, двойна брадичка и други състояния. Използва се монополярна радиочестота, която загрява третираната зона в дълбочина до 20 мм и предизвикваща регенерация, стягане и по-голяма еластичност. И тук системата позволява персонализиране на терапиите според Вашата възраст, пол, тегло и желани резултати. Могат да се третират до няколко зони едновременно.

Най-честите зони за прилагане на терапията BoyaSculpt RF са двойна брадичка, бицепси, трицепси, корем и паласки, бедра и седалище. 

Клинично доказано е, че чрез една сесия с BoyaSculpt RF се намаляват средно около 24% от натрупаните мазнини в третирания участък. Процедурата е една от най-резултатните на пазара до момента, с която успешно се редуцират мастните депа и се постига стягане на кожата.

Препоръчителен брой процедури

BoyaSculpt използва доказано ефективни технологии, с помощта на които се намаляват значително редица кожни несъвършенства, породени от множество фактори. В зависимост дали е с цел намаляване на мазнини/стягане на кожатата и/или изграждане на мускулна маса, най-добри резултати се забелязват между 4-8 процедури. Специалистите на Valerѐ Aesthetics ще изготвят специална програма за Вас, изцяло съобразена с текущото Ви състояние, за да се гарантира максимален краен резултат от извършения протокол.

Противопоказания:

Бременност и кърмене Ракови заболявания и злокачествени тумори Деменция, епилепсия, хипертония Отворени рани на третираната зона Сърдечни заболявания Съдова емболия, белодробна недостатъчност Aнтикоагулантна терапия Наличие на метални/електронни импланти

BoyaSculpt RF

🔶 Цена за единична процедура – 240 лв 120 лв
🔶 Пакет поддържащи процедури 4 бр. – 760 лв 380 лв
🔶 Пакет стандарт 8 бр. – 1320 лв 660 лв
🔶 Пакет MAX 12 бр. – 1720 лв 860 лв

Запази час

BoyaSculpt EMS

🔶 Цена за единична процедура – 320 лв 160 лв
🔶 Пакет поддържащи процедури 4 бр. –  1080 лв 540 лв
🔶 Пакет стандарт 8 бр. – 1960 лв 980 лв
🔶 Пакет MAX 12 бр. – 2640 лв 1320 лв

Запази час

BoyaSculpt RF + EMS

🔶 Пакет №1 (3 бр. BoyaSculpt RF + 2 бр. BoyaSculpt EMS) – 1160 лв 580 лв
🔶 Пакет №2 (6 бр. BoyaSculpt RF + 4 бр. BoyaSculpt EMS) – 2 120 лв 1060 лв
🔶 Пакет №3 (8 бр. BoyaSculpt RF + 6 бр. BoyaSculpt EMS) – 2840 лв 1420 лв

Запази час

Резултати