Какво представляват филърите и какво съдържат?

Филърите съдържат хиалуронова киселина, която служи за дълбока хидратация и възвръщане на обема на кожата, изгубен с възрастта, както и от резултат на слънчево увреждане, тютюнопушене или генетична предразположеност.

Хиалуроновата киселина представлява неразтворим полимер, която е естествена съставка в човешкия организъм. Установено е, че се натрупва най-много по кожа, стави и очи.Тя е ключовата молекула, отговорна за поддържане на хидратирана кожа, чрез задържане на водните молекули в нея. 

Хиалуроновите филъри могат да се различават по плътност, еластичност, вискозитет и трайност. След анализ на кожата от лекар, за пациента ще се прецени най-ефективното решение за постигане на съвместно поставените цели, от които да се увеличи обема, да се коригира асиметрия на лицето, да се лифтира или възстанови изгубената му форма.

 

Restylane 

Какво представлява и какво съдържа?

Restylane Lyft (Рестилейн Лифт) е впечатляващ продукт от портфолиото на Galderma. Прецизно базиран на уникалната NASHA технология, той се отличава с молекули с по-големи размери и висока степен на омрежаване. Със своето предимство за лифтиране на тъканите, особено в областта на средната трета на лицето, без да създава излишен обем, той постига изключителни резултати. Тази впечатляваща характеристика води до естествено лифтиране, като същевременно запазва хармонията на лицевите пропорции, предоставяйки на пациентите неповторимо изживяване от процедурата.

Продуктът съдържа 20 мг/мл стабилизирана хиалуронова киселина, както и 3 мг/мл лидокаин хидрохлорид.

Цена: 600 лв 500 лв/1 мл

Restylane Defyne (Рестилейн Дифайн) се нарежда сред предпочитаните средства за изглаждане на дълбоките линии и бръчки по лицето, включително назолабиалните и марионетните бръчки, както и за перфектно моделиране на брадичката и скулите. Създаден чрез използването на иновативната OBT технология, този филър предоставя истинско вълнение след поставяне благодарение на по-голямата си плътност и вискозитет, които обещават дълготрайни резултати.

Предлагайки стерилна спринцовка с 1 милилитър хиалуронова киселина (20 мг/мл), която разполага с умерена степен на омрежаване и съдържа лидокаин (3 мг/мл) за повишен комфорт на пациента, този продукт гарантира не само ефективност, но и безопасност по време на процедурата.

Приложението на филъра в дълбоките мастни депа или директно върху костта се осъществява чрез използване на специализирана канюла или игла, което гарантира точността и прецизността на всяка инжекция.

Цена: 600 лв 500 лв/1 мл

RRS® HA Long Lasting

Какво представлява и какво съдържа?


RRS® HA Long Lasting е хибриден инжектируем имплант от ново поколение – филър и бустер за 3D подмладяване на цялото лице. Продукт, който едновременно предлага запълване и биоревитализация. 

Продуктът съдържа 21mg/3ml омрежена хиалуронова киселина от неживотински произход. Високото молекулярно тегло и дълговерижните полимерни вериги гарантират висока пластичност и оптимално тъканно разпределение. 

Наличието на комплекс от 15 амино киселини, стабилизират и предпазват хиалуроновата киселина от оксидация. Постимплантационният оток и възпаление са сведени до минимум и не е необходим възстановителен период след инжектиране. 

Препаратът разполага с нова патентована технология на синтез на високостабилизирана хиалуронова киселина. Предотвратява частичното разграждане на ново-образувания омрежен гел и осигурява оптимални реологични свойства на продукта. 

Приложение на RRS® HA Long Lasting:
– придаване на моментален блясък на кожата на лицето
– заглаждане и запълване на бръчки
– подходящ при фотоейджинг, дермална атрофия, кожна сухота, актинична кожа, бръчки и дисколорация
– изсветляване на пигментация
– за дълбока хидратация
– възвръщане на загубен обем в кожата

 

Цена: 600 лв 500 лв/3 мл